Klimatska naprava HISENSE NEW COMFORT 35 (DJ35VE0EG+DJ35VE0EW)

717,36  (vključen 22 % DDV)

Kategoriji: , Oznaka:

Upravljanje od koderkoli in kadarkoli

  • Upravljanje Wi-Fi

Svojo klimatsko napravo lahko kadar koli in kjer koli udobno upravljate v svojem domu in zunaj njega samo z napravo s sistemom Android ali iOS. Preprosto poskrbite za udobno bivalno okolje doma v vsakem trenutku.

Zaščita pred nizkimi temperaturami

  • Grelnik ohišja

Poseben zunanji grelec ohišja izboljša učinkovitost odmrzovanja ohišja pozimi in tako pomaga ohranjati optimalno učinkovitost ogrevanja vaše klimatske naprave skozi vso sezono.

Samodejno nihanje lopute

  • 4D pretok zraka

S samodejnim premikanjem horizontalnih loput naprava zagotavlja optimalno porazdelitev in pretok hladnega ali toplega zraka skozi prostor v vseh štirih smereh. Hisense tehnologija za distribucijo zraka v zaprtih prostorih zagotavlja uporabniku maksimalno udobje..

  • Ogrevanje pri -20°C

Uživate lahko v sončni toploti s popolno zmogljivostjo ogrevanja, tudi če zunanje temperature padejo do –20 °C. Zmogljivost nizkotemperaturnega ogrevanja je podprta s posebno tehnologijo predgretja klimatske naprave.

Glasovno upravljanje

  • Smart Voice Control

Aplikacija ConnectLife je združljiva z Googlovim virtualnim pomočnikom ali Amazon Alexo za pametno življenje. Zahvaljujoč glasovni interakciji je možno vklopiti, izklopiti in regulirati temperaturo ter nastaviti način delovanja (hlajenje ali ogrevanje). ConnectLife najdete v aplikaciji “Amazon Alexa” in v aplikaciji “Home”.

Popolna sobna temperatura z enim klikom

  • Smart mode – pametni način

Samo pritisnite gumb “Smart” in klimatska naprava se bo samodejno nastavila na najboljši način delovanja glede na temperaturo v prostoru.

Notranja enota

DJ35VE0EG

Zunanja enota

DJ35VE0EW

Cena

brez montaže

Delovanje

1 fazna

Izvedba

Nordic, Split

Moč

3,5 kW

Tukaj so na voljo povezave do PDF dokumentov za ta izdelek:

Call Now Button