Toplotna črpalka MAXA i-290 0118 18kW KA 3F gretje in hlajenje monoblock

10.645,72  (vključen 22 % DDV)

Trofazni monoblock, enoventilatorski z integrirano vodno črpalko in vsemi elementi brez notranje enote. V notranjost se montira zgolj display s katerim se toplotno črpalko nadzoruje. Priporočamo montažo Caleffi varnostnih ventilov, ter ponujamo veliko opcij, katere lahko v toplotno črpalko vgradite. Povprašajte nas za celovito ponudbo. V seriji KA so vključeni dodatni grelci.

Kategoriji: , Oznaka:

Izberite prihodnost. zdaj.

Ponudba toplotnih črpalk MAXA z novim naravnim hladilnim plinom R290 je najširša in najpopolnejša na trgu. Produktna linija je sestavljena iz 9 različnih velikosti z močjo med 6 kW in 27 kW pri ogrevanju.

Številni dodatki in nastavitve vam omogočajo prilagoditev lastnosti posamezne toplotne črpalke, zaradi česar je edinstvena.

Končno se lahko tehnologija toplotnih črpalk odlično in hitro integrira tako v novogradnje kot v neposredni kombinaciji z obstoječimi sistemi, ki so prej delovali s kurilnimi napravami.

Najvišja temperatura vode 78°, ki jo lahko doseže serija i290, omogoča enostavno integracijo tako v ogrevalni sistem kot v sistem za pripravo tople sanitarne vode.

Tehnološka kombinacija med invertersko tehnologijo, ki jo je razvila družba Maxa, in uporabo novega ekološkega hladilnega plina R290 je omogočila nadaljnje povečanje energetske učinkovitosti in izboljšanje učinkovitosti.

Cena

brez montaže

Delovanje

3 fazna

Izvedba

Monoblock

Moč

18 kW

Zunanja enota

i-290 0118

Tukaj so na voljo povezave do PDF dokumentov za ta izdelek:

Call Now Button