Klimatska naprava DAIKIN Perfera W Nordic FTXTM30 (FTXTM30R+RXTM30R)

2.632,76  (vključen 22 % DDV)

Zakaj izbrati Daikinov sistem Optimizirano ogrevanje 4?

Učinkovitost

Zasnovano za hladnejša podnebja zagotavlja Optimizirano ogrevanje 4 udobje v bivalnem okolju hkrati z odličnimi ocenami učinkovite rabe energije do A+++ pri ogrevanju.

Zanesljivost

Za zagotavljanje brezhibnega delovanja vašega sistema ogrevanja celo pri temperaturah do -25 °C je serija Optimizirano ogrevanje 4 opremljena z visokimi zmogljivostmi ogrevanja.

Udobje

S serijo Optimizirano ogrevanje 4 vam, zahvaljujoč logiki kamina, ne bo nikoli treba žrtvovati udobja na račun varčevanja z energijo.

Kategoriji: , Oznaka:

Različne možnosti zasnove v skladu z vašo notranjo opremo

Udobje

Logika kamina

Ko sobna temperatura doseže nastavljeno temperaturo s sekundarnim virom toplote, kot je kamin, se kompresor ustavi in notranja enota se vrti naprej le v ventilatorju.

Poleg tega se vrtenje ventilatorja prilagodi samodejno glede na nastavljeno temperaturo in razliko notranje temperature okolja.

*Na voljo za stensko nameščene enote Stylish in Perfera

Ojačanje gretja

Funkcija Heat boost (ojačanje gretja) po vklopu klimatske naprave hitro ogreje vaš dom.

Nastavljena temperatura je dosežena 14 % hitreje kot pri običajni klimatski napravi (samo par).

*Preizkusni pogoj funkcije Heat boost (ojačanje gretja): razred 50, zunanja temperatura 2 °C – notranja temperatura 10 °C, nastavitev R/C: 23 °C” **Na voljo za celotno serijo Optimised heating

Neslišno delovanje

Notranja enota Perfera je skoraj popolnoma neslišna. Enota deluje tako tiho, da boste skoraj pozabili, da je tam.

Svež, zdrav zrak in prijeten pretok zraka

Ustvarjanje zdravega notranjega okolja je bistvenega pomena za področja s hladnejšim podnebjem. Za izboljšanje kakovosti zraka v vaši pisarni, domu ali v trgovskem lokalu uporablja Daikin tehnologijo Daikin Flash Steamer in filter Saranet. Dodatno Daikinovo pametno oko usmerja zračni tok in preklopi sistem v način varčevanja z energijo, če v prostoru ne zazna nikogar. Ventilator (hitrost in raven hrupa) zagotavlja brezhibno, celostno delovanje enote.

Zanesljivost

Serija Optimised Heating 4 vključuje še dodatne funkcije za zmanjševanje nabiranja ledu, vključno z izpopolnjeno ploščo na dnu. Sistem lahko tudi hitreje taja led in zagotavlja več udobja in boljšo zanesljivost.

Preprosto upravljanje

Vedno pod nadzorom

Od zdaj naprej je aplikacija Daikin Residential Controller standardno na voljo za celotno serijo Optimised Heating.

Prenesite aplikacijo Daikin Residential Controller, povežite svojo enoto z omrežjem Wi-Fi in upravljajte klimo od kjerkoli. Tako preprosto je to.

NOVO! Zdaj na voljo z glasovnim upravljanjem prek aplikacij Amazon Alexa ali Google Assistant

Preprosta vgradnja

Daikin Optimizirano ogrevanje 4 ponuja širok izbor sistemov z oceno do A+++, optimalno prirejenih za katero koli okolje.

Sistem zagotavlja tudi hitro in enostavno namestitev, ki vključuje:

Podaljšana cevna napeljava: Ta daljša cevna napeljava je posebej prirejena za debele zidove skandinavskega načina gradnje in pomaga izvajalcem skrajšati čas namestitve.

Izboljšan dvižni ročaj: Novo oblikovani ročaj za dviganje omogoča monterjem preprosto prenašanje zunanje enote pri uporabi debelih rokavic.

Vijačna vzmet: Zahvaljujoč tej izboljšavi je upogibanje cevi lažje brez deformacij. Npr. pri ostrih kotih je vzmet uporabna, da preprečimo deformacijo cevi.

Na voljo pri celotni seriji.

POVEZAVA DO VSEBIN povezanih s serijo OPTIMIZIRANO OGREVANJE

Cena

brez montaže

Delovanje

1 fazna

Izvedba

Nordic, Split

Moč

3 kW

Notranja enota

FTXTM30R

Zunanja enota

RXTM30R

Tukaj so na voljo povezave do PDF dokumentov za ta izdelek:

Call Now Button